Önskelistan

Vi drömmer oss iväg och önskar!
OBS! Detta betyder inte att ni kära mamma och pappa, för jag vet att ni läser, ska ge oss saker från denna sidan till jul!! Vi letar begagnade varianter av allt vi önskar, och ibland drömmer vi bara lite!
 
Babysitter

Tiny love babysitter 3in1 Rocker Napper
3-in-1 Rocker Napper - RED3-in-1 Rocker Napper - RED

En babysitter som även blir en vagga. Så klurigt! :) Bilderna är lånade från Tiny Love 
 
Babygunga

Chicco Polly swing up
Behöver inte vara just en sådanhär, och det är nog egentligen lite over-kill, men drömma får man ;) Denna drivs på batterier och gungar sig själv fram och tillbaka. Det finns ljud och grejer, men är själva gungrörelsen vi är nyfikna på. Vi tror nämligen att man kan överstimulera små barn med förmycket ljus, ljud och synintryck!
Bilden är lånad härifrån
 
Bärsele/sjal

Lodger
Bild är lånad från Lodger
Den här är den enda vi är märkesnördar på! Vi har letat efter den här bärselen i fem år, sedan vi såg den på en resa! Man kan använda den från 0-18 månader, den har säkerhetsfunktioner, ska gå att amma i och finns i bomull, fleece eller mech. En sån här ska vi ha! Så det så!
 
Vagn

Emmaljunga Mondial Duo Combi

Mondial Duo Combi
Fast inte vit... :) Denna var den enda vagn som klarade testfaktas undersökning 2013, och då vi sätter säkerheten först så sätter vi undersökningarna högt! Peter har verkligen satt sig in i vagnvärlden, säkerhet och risker och användningsområden, och kommit fram till att denna får det bli! Så nu söks det på secondhandsidor! :)
Bilden är lånad från Emmaljungas hemsida
 
Bilstolar har vi inte börjat sätta oss in i än ;)
 
Fortsättning följer!

Kommentera här: