2 Läs mer >>
I onsdags var det exakt ett år sedan Alva flyttade in i min mage <3 tänk vad magiskt! Att det lilla osynliga embryot nu ligger bredvid mig i soffan och sover. Vilket mirakel! 

Ett år sedan

0 Läs mer >>
 
19 februari 2015
Lillsnorpan har gått upp till 3300gram, samt blivit 50cm lång! Vi fick information och D-vitamindroppar som Lucky inte var så värst förtjust i. Jag var bara väldigt lättad över att hon gått upp i vikt!
 
24 februari 2015
vikt 3570gram <3
 
26 februari 2015 hembesök
Jag fick information och dsk undersökte henne och vägde. 3690gram, hon växer så det knakar i henne. 
 
4 mars 2015
3880gram 51,5 cm, växer brantare än kurvan så fick lov att låta henne sova över nåt mål då och då om hon vill och ska nu inte tillbaka förens läkarbesöket
 
19 mars 2015 läkarbesök 
4280gram och 54cm, följer kurvan! Frisk o kry på alla sätt o vis!
 
9 april 2015 4840gram och 55,5 cm lång. Dsk var imponerad av hennes nackmuskler och att hon redan upptäckte världen.
 
7 maj 2015 5380 gram, 58,5 cm lång. Vaccinering 💉 
 
16 juni 2015 6340 gram, 60 cm lång.
 
7 juli 2015 6660gram och 61,5cm lång. Vaccinering. Hon grät ca 30 sek, sen var det som om det inte hänt...förutom lite feber på kvällen, men ingen temp att prata om direkt.
 

BVC-besök

0 Läs mer >>
Här ligger man i sängen med fötterna på sänggaveln efter att ha tryck i sig 1,5 liter vatten och lite socker. Blev så himla yr nu på kvällen så jag helgarderar mig för vätskebrist, lågt blodsocker och lågt blodtryck. Kan vara psykiskt eller stress med, men svårare att avhjälpa det just nu. Tack och lov är Alva nöjd! Maken är på jobbet två timmar till, och känns inte tryggt att bära omkring på Alva när man vinglar som ett fyllo, så vi har parkerat oss i sovrummet. 
 
I övrigt firade vi Peter i helgen, och Håkan kom på besök. På fredag är det efterkontroll :) tänkte lämna Alva hemma med Peter då, eftersom han ändå är ledig! Imorgon är hon redan 3 månader! Vaccinering avklarades i torsdags, hon var ynklig på kvällen, och väldigt trött och rosig på kinderna, men ingen feber! Sov nästan hela fredagen! Skruttan <3
 
Hennes mage är mycket bättre nu, troligtvis för att hon är tre månader! Så skönt!
 

Yrsel

1 Läs mer >>
Så var våren här på allvar! Sessan sover gott hela nätterna och vi har lyckats vara på Öland igen. Nästa gång blir troligen midsommar... Det är jaktmässa, efterkontroll och dop de helger vi hade kunnat åka annars.
 
Hur går det med Alva då? Hon växer, det märks på kläderna. Nu passar plötsligt 62, och vi har bara fåtalet 56or kvar. På torsdag är det vaccin som gäller och jag är lugn som en filbunke. Jag tänker INTE överföra någon rädsla på henne! Hon ler och pratar mycket, och igår hade hon bara lite ont i magen på kvällen, så det blev ingen hel timme med skrik! På valborg skrattade hon första gången i vaket tillstånd. :) 
 
I lördags var min mamma barnvakt en timme medan vi var och shoppade. Jag behövde trosor som stannar på rumpan och Peter ny tröja och nya byxor. Exakt det och inget annat kom vi hem med :)
 
 

Sköna maj!