Försäkringskassan

Nu är det tydligen hög tid att planera nästa år och föräldraledighet. Fick hem brev och pappren som jag ska fylla i tillsammans med min arbetsgivare. Jättebra ju, förutom att det är några hundra mil mellan mig och min arbetsgivare. Sen skulle jag enkelt logga in på mina sidor med bankID, förutom att min dator inte stödjer BankID...eftersom det är en Chromebook! Försökte då mobilt...gick inte det heller. Kom upp information om att jag ska kontakta min bank för hjälp. Jaha, så de kan ge mig en ny dator/mobil eller? Haha! 
 
Så nu sitter jag här med pappren runt mig och sliter mitt hår och kommer ingenstans. 
 
För övrigt var Lucky jätteaktiv i helgen och framförallt måndags, sen igår och hittills idag så har det kommit en buff då och då men inte mer. Jag försöker inte oroa mig, men man ska ju hålla koll på det där säger de... Tillslut la jag mig i sängen med dopplern och lyssnade på hjärtat. Stadiga 144bpm. Phju! Sen blev babyn nog irriterad för jag fick en spark rakt på dopplern, så nu är jag lugn igen. Hen har väl bara lite höstmys därinne. Men tills imorgon vill jag allt ha lite aktion.
 
Har varit jätteförstoppad sedan i söndags också. Så pass att det varit extra jobbigt att arbeta. Men idag lossnade det och imorgon får jag jobba ifatt lite. :)
 
 

Kommentarer:

1 Pappa:

skriven

Blanketter överlag är inte för oss vanliga, finns det ingen hjälp att få på försäkringskassan, eller någon kompis som har något tips? Kram

2 Mikaela:

skriven

Kul att ha hittat hit! Jag har varit sjukskriven sedan v. 12 och har tyvärr ingen positiv bild av Försäkringskassan... Har lärt mig att andas och ta en paus från papperskaoset när det blir för mycket, och sen återkomma när jag lugnat ner mig lite ;)

Svar: Ja, det verkar vara just andningspauser som behövs för att komma någonstans! :) Trevligt att få lite respons från er som lyckas hitta min lilla blogg!
Jessica Haraldsson

Kommentera här: