så redo att föda

I helgen kom fina familjen S och hälsade på! Så mysigt att träffa dem o deras barn! Vi fick deras spjälsäng med massa mysiga lakan till. Igår byggde vi ihop den och hängde en himmelsäng över så inte katten kommer in... Tänkte vi. Tre sekunder senare var katten inne och mös för fullt. Vi fick fya och schasha en del, sen har han faktiskt låtit den vara! Peppar peppar! 
 
Igår fick jag en värk och tänkte "äntligen!!!" men nej, det stannade. I natt vaknade jag, kände ett tryck och kände "jaaaa", men nej. Kommer väl vara så tills 23/2 eller nåt... 
 
Imorgon ska vi lämna katten på semester. Hoppas det inte blir för stor chock när han kommer hem igen när vi är en till... Men det fixar han säkert! Han är ju envis och bekväm av sig även om han verkligen inte tycker om barn! 
 
 

Kommentarer:

1 Mia:

skriven

Kom ihåg när vi väntade på Nora. Vi kom ju hem 14 April och från början av Maj tror jag så satt vi varje dag och ville att hon skulle komma ut. Vi jobbade ju inte och var ute och gick mycket, cyklade och fick tips om att gå mycket i trappor för att få igång förlossningen, ta en sked kanel och blanda med ytterst lite vatten ska också hjälpa.. Inget hjälpte dock, fick snällt vänta ;) Men det blir en lång vänta om man bara väntar.. Hoppas allt är bra och jag har väntat på en uppdatering, så det var roligt att läsa =)

Kommentera här: