Andras barn

Det finns de som missförstår vår situation och nästan ber om ursäkt för att de har barn, är gravida eller har gjort abort. Det finns det ingen som helst orsak till! Vi älskar att omge oss av barn, ta del av glädjen de sprider och få sno åt oss lite gos och "familjeliv". Varje barn som föds är ett sant mirakel! Tänk att just det livet lyckats mot alla odds! Och om man inte önskar barn, och väljer abort, så har ju inte vi med det att göra! Det är alltid upp till varje par att själva ta beslut i sina liv. Bara för att vi inget hellre vill så är det ju inte så att någon annans abort förtar vår chans att bli gravida. Ingen annans graviditet medför att vår chans minskar! Det finns ingen pott med graviditeter/ barn som ska födas. Men visst, vi blir avundsjuka ibland. Vi blir bittra och missundsamma, men nästan alltid när det är föräldrar som helt uppenbart försummar sina barn, som inte ser till sina barns bästa.
 
Så ni som är gravida/har barn: låna oss gärna era barn, ta med dem när vi träffas, bjud hem oss, fråga om vi vill vara barnvakter, vad ni vill! :
 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Visst är det så som du skriver, det finns ingen pott för barn! Tror också att de som älskar sina barn delar gärna med sig dem, de vet att alla förtjänar mer kärlek och det får man från andra <3.
Många kramar <3

Kommentera här: